Home Kezdőlap Havasi Gábor nemcsak saját magának, választóinak is hazudik

Havasi Gábor nemcsak saját magának, választóinak is hazudik

Havasi Gábor nemcsak saját magának, választóinak is hazudik

Havasi Gábor választási programjában külön fejezetet szentel annak, hogyan tenné pezsgővé a kerületet. Programismertető fórumán is elhangzott, hogy Budafok-Tétény jelenleg egy „alvó város”, amit fel kell éleszteni. 
A Momentum politikusának azonban nem volt mindig ilyen problémája a kerülettel. Közösségi oldalán, még a kampány kezdete előtt így mutatta be saját magát: „Havasi Gábor vagyok, mentőápoló, és az ellenzék közös polgármester-jelöltje Budafok-Tétényben. A budafoki mentőállomáson végzett munkám során mélyen megismertem a XXII. kerületet és az itt lakó embereket. Összetartó helyi közösséget, hangulatos utcákat, és egy szerethető, pezsgő kisvárost találtam.” Később bemutatkozó szövegének harmadik mondatát úgy írta át, hogy kihagyta a „pezsgő” szót: „(…) Összetartó helyi közösséget, hangulatos utcákat és egy szerethető kisvárost találtam.” 
Nem nehéz megfejteni, a kampány kellős közepén miért változtatta meg a kerületről alkotott véleményét Havasi Gábor, aki ellenzéki politikusként másképp szemléli a világot, mint amilyen az valójában. Az ellenzék negatív kampányának lényege, hogy mindent rossz színben kell feltüntetni, senkinek nem engedhető meg, hogy pozitívan nyilatkozzon a kerületről, a városvezetésről.

Jelen esetben az ellenzék közös budafok-tétényi polgármester-jelöltjének le kell tagadnia, hogy korábban pezsgő városnak jellemezte kerületünket. Neki is a negatív kampány húrjain kell játszania, még akkor is, ha így hazudni kényszerül. Ami a nagyobb baj, hogy nemcsak saját magának hazudik, hanem a választóknak is!