A Budafoki Kézilabda Klub is a Futafokra készül

by lantai.oliver

Mint ahogy azt már megírtuk, minden eddigi rekordot megdönthet az idei Futafok. Budafok-Tétény legendás futóversenyére a Budafoki Kézilabda Klub is gőzerővel készül.

A Budafoki Kézilabda Sportegyesület (BKSE) életében már hagyomány, hogy részt vesznek a FUTAFOK rendezvényen – olvasható a Futafok közösségi oldalán.

A BKSE arról is beszámolt, mivel készülnek a nagy eseményre:

“Örömmel hallottuk, hogy idén újra megrendezésre kerül, és ott lehetünk. A legtöbb gyermek már ismer minket, hiszen évek óta jelen vagyunk a kerületi iskolákban a testnevelésórákon és kézilabdaszakkörökön. Célzó kapuval készülünk, ahol ki lehet majd próbálni a célba dobást, és részletesebb információkat kaphatnak az edzéseinkről. Emellett segítünk, amiben tudunk a szervezőknek.”

Mindenki a neki legmegfelelőbb kategóriát választhatja. Lesz kísérős, illetve bátor ovis futam, a sulisok korcsoportonként indulhatnak, de kipróbálhatjuk magunkat a váltó és a görkori futamokban is.

Külön felhívjuk a figyelmet az ÚJRAKEZDŐ FUTAMRA, ahol az időeredmény egyáltalán nem számít! Itt saját tempónkban sétálhatunk vagy futhatunk, bátran ajánljuk azoknak, akik nem a győzelemre hajtanak, hanem egyszerűen csak szeretnék jól érezni magukat. Ebben a kategóriában indul Zakariás is, akiről itt írtunk korábban.

A tervek szerint az első futam 9:20-kor kezdődik, az utolsó pedig 16 órakor.

Főkép: Facebook

Olvasta már?