A hagyomány és a megújítás kovászából sült az idei Szent István-napi kenyér és az innovatív kenyér, amelyeket…
Gasztro
-
-
Gasztro
Mennyei borok és mediterrán ételek: ezeket kóstolhatták a vendégek a Pincejáraton az Ipartestület borpincéjében
by nora.farmosiGasztronómiai élményekből sem volt hiány az augusztusi Pincejáraton. Természetesen nem csak a mindenki által ismert és szeretett…
-
GasztroProgramok
Pezsgő nyárest jégbe hűtve: ezzel várta a Törley a Pincejárat vendégeit
by nora.farmosiA Pincejáraton a Törley Pezsgőmanufaktúra két programmal is készült a látogatóknak. A megszokott pinceséta mellett, melyről már…
-
Pest vármegye kicsinagykövete, a budafok-tétényi Pócza Bálint szülei házánál kiváló körülmények között szervezte meg segítőtársaival, a KicsiAttasékkal…
-
A divat és a konyhaművészet találkozását mutatja be Molnár Gréta vizsgafilmje. Molnár Gréta harmadik generációs vendéglátós családban…
-
A Hétköznapok a második legjobb pizzázó az országban a Street Kitchen szerint. Mi is ez a díj…
-
Amerikában díjat is nyert Kőszegi Olivér, aki gyermekkora óta a növények és a kertművelés bűvöletében él. Szombaton…
-
A nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában, ezt hangsúlyozza idén a hazai gasztroszcéna legkedveltebb…
-
A budatétényi GRAPOILA palántavásárral egybekötött tavaszi nyílt napokat rendezett május 3-4-én. A kétnapos rendezvényen permakultúrás előadásokkal, gasztroworkshoppal,…
-
AktuálisGasztro
Dél-budai kézműves vásár: sajtok, lekvárok, borok, olajok és fatermékek a standokon
by nora.farmosiSzombaton újra a kerületi kézműveseké a Savoya Park, ahol minőségi termékekkel találkozhatnak a vásárlók. Tavaly 10 kereskedő…