Ezt issza Gulyás Gergely a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon

by Szandra

Érdemes elolvasni, mit mondtak lapunknak a politikusok a Budafoki Bornapokon! Ebből az izgalmas cikkből megtudhatják, mit gondol Gulyás Gergely miniszter a bornapokról, mi Németh Zsolt országgyűlési képviselő kedvence, mit választ Karsay Ferenc polgármester, és minek örül Molnár Gyula országgyűlési képviselő.

Gulyás Gergely miniszter:
“Hivatalosan nem, de nem hivatalosan korábban is voltam itt, és azt kell mondanom, hogy a budapesti őszi fesztiválok közül a budafoki az egyik legkiválóbb rendezvény”.

Németh Zsolt országgyűlési képviselő:
“Bor, ha választani kell, de nagyon közel áll a szívemhez a pezsgő is, és mivel a feleségem felvidéki születésű, így az ő barackpálinkája szintén, mert az nagyon komoly szerepet játszott abban, hogy összekovácsolódott az életünk. A pezsgővel kapcsolatban a Kemendy pincészete, mely világszínvonalat produkál.”
Karsay Ferenc polgármester:
“A járványhelyzet meghatározza a lehetőségeinket, a biztonság a legfontosabb, ezért több kisebb helyszínre bontottuk a rendezvényt, hogy a nagy hömpölygő tömeget próbáljuk elkerülni, inkább családiasabb, baráti beszélgetős típusú rendezvényt szerveztünk, ami az eddigi tapasztalatok alapján nagyon népszerű. Látszik, hogy az emberek ki vannak éhezve a programokra. A kezdetektől, vagyis 34 éve járok a Budafoki Borfesztiválra. Általában vörösbort választok, de ha pincészetről van szó, mindig az új. Idén az ötéves Kemendy Pincészetet részesítem előnybe, ők főként pezsgőt készítenek.”
Molnár Gyula országgyűlési képviselő:
“Nagyon örülök annak, hogy Budafokon lehetek képviselő, mert kiválóak a borok, nagyon szeretem a pincészeteket. Fehérborpárti vagyok, először könnyebb fehérbort választunk, de csak óvatosan, mert még dolgozni is kell.”
Videós összeállításunkban érdemes megnézni majd a teljes interjúkat, s megszólalnak még sokan mások!

Olvasta már?