A Nemzeti Sportnál a budafoki kapus az őszi szezon harmadik legjobbja

by gaalt994

Póser Dániel a MOL Fehérvár FC kapusát, Emil Rockovot is megelőzte.

A Nemzeti Sport elkészítette a 2020–2021-es első osztályú labdarúgó-bajnokság őszi szezonjának játékosrangsorát a munkatársaik által adott osztályzatok alapján. Az NB I abszolút rangsorának első helyén a ferencvárosi Dibusz Dénes végzett, a mezőnyjátékosok közül pedig csapattársa, Aissa Laidouni emelkedett ki.

A rangsort elnézve a BMTE szurkolói leginkább a csapat hálóőrére, Póser Dánielre lehetnek büszkék, aki posztján az ősz harmadik legjobbja volt, csak a Fradista Dibusz, és az MTK-s Mihajlovics előzte meg. Ez komoly elismerés, ami ritkán jár olyan kapusnak, aki egy félszezon alatt mindössze 1 meccset tud lehozni kapott gól nélkül. A Nemzeti Sport munkatársainak értékelése jól mutatja, hogy Póser az e téren gyenge statisztika ellenére nagyszerűen teljesített.

Ami mezőnyjátékosainkat illeti, hárman fértek be a top 50-be; Skribek Alen a 31., Vaszicsku Gergő a 39., míg a karmester, Kulcsár Kornél a 43. helyen zárt. Itt egyébként a Fradi kisajátította a képzeletbeli dobogót, Aissa Laidounit a 2. helyen holtversenyben Ihor Kharatin, és a nemrég igen borsosan beárazott Tokmac Nguen követi.

(Kiemelt kép: Budafoki MTE)

Olvasta már?