BDZ Típusú Találkozások

by talastunde

Egy nap Hollerung Gáborral és a Budafoki Dohányi Zenekarral

A Budafoki Dohnányi Zenekar közkedvelt bérletsorozata a Megérhető zene. A szeptember 27-ei, 11.00 órai előadásra már elkelt minden jegy. A zenekar a hosszú koncertmentes időszakra és az elmúlt fél év szűkös személyes találkozási lehetőségeire való tekintettel szeptember utolsó vasárnapját teljes egészében közönségének szenteli, délután pedig Ráadást ad a délelőtti teltházas koncertből is!

Akinek a délelőtti Megérthető, vagy a délutáni Megérthető Ráadás koncertre érvényes jegye van, annak már csak ingyenes regisztrációs jegyet kell igényelnie, és bármely programot látogathatja.

Aki a Megérthető koncerteket kihagyja, az a neki tetsző programokra külön-külön tud jegyet váltani jelképes, 500 Ft-os áron.       

A nyilvános próbán a zenekar következő heti, zeneakadémiai koncertjén elhangzó szimfónia legelső próbáját követhetik nyomon az érdeklődők, annak minden izgalmával, újdonságával, buktatójával, felfedezésével. A próbát követően Hollerung Gáborral Novotny Anna beszélget.

Hollerung Gábor előadásai híresen izgalmasak, informatívak és szórakoztatóak. Ez alkalommal nem egy zeneműt boncolgat, hanem beszélgetőtársa segítségével saját és zenekara életébe enged bepillantást.

Részletes információ: bdz.hu/bdz-nap

Olvasta már?