Brigitte nagyon szeretné egy meleg otthonban tölteni a karácsonyt

by nora.farmosi

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

Most a szépséges teknőctarka cica hölgy, Brigitte keresi szerető gazdiját. Ő egy utcáról mentett cica, akit sajnos nem tudott befogadni a megmentője a másik cicája mellé, így került a HEROSZ gondozásába.

“A többi cicával a kennelben nem túl barátságos, valószínűleg jobban érezné magát egyedüli cicaként, az emberrel viszont nagyon kedves, jön, ha hívjuk, túrja a kis fejét a kezünkbe, dorombol, játszik. Lány cicához képest elég nagytestű, puha, tömött, plüssös bundája van. Egyszer sem fújt ránk, nem kapott oda, türelmesen hagyja, hogy kezeljük a fülét, nincs vele semmi gond. Brigitte Felv/Fiv negatív tesztes, oltott, ivartalanított, külső-belső parazitamentesített cicalány, már csak egy gazdijelölt hiányzik a sorból” – írta a HEROSZ a Facebook-oldalán.

Nyilv. száma: 3041
Bekerülés ideje: 2023.12.01
Szül. dátum: 2022.03.03 (becsült)
Ivara: nőstény

Bővebben: 0630-367-1393 vagy budapestiallatotthon@gmail.com-on érdeklődhetnek a cicáról.

Olvasta már?