Döntetlen az itthoni idénynyitón, a hazai mester elégedetlen a 2-2-vel

by szorenyi6104

2-2-es döntetlent ért el a Budafok a labdarúgó NB II. második fordulójában. Ez volt a mieink első hazai mérkőzése az új szezonban.

Küzdelmes, sokat futó meccsen szerzett egy pontot hazai pályán a Budafok. A Pécs volt az ellenfél, amely egy öngóllal szerzett vezetést. A hazaiak azonban fordítani tudtak, hogy a szünetben azt latolgathassák, miképpen lehetne megkaparintani a 3 pontot. Nem sikerült, az amúgy egész erősnek tűnő Pécs hamar egyenlített. Így az utolsó félóra már a küzdelemről szólt csupán, de abból nem volt hiány.

A végén jöhetett a pacsizás a nézőkkel, akik lelkesek voltak az elhullajtott 2 pont ellenére. Az idénynyitót a helyszínen nézte meg Karsay Ferenc polgármester is.

A Huszonkettő.hu meghallgatta a két edző értékelését is. A pécsiek mestere szerint jól kezdték a találkozót, de aztán Budafok fordítani tudott, ráadásul pontrúgás után, amely kimondottan bosszantja Weitner Ádám vezetőedzőt. Az egyenlítés után azonban már a győzelemre játszottak, de ez most nem jött össze.

Csizmadia Csaba

Csizmadia Csaba (Budafok) először arról beszélt, hogy stabilizálni akarta a védelmet. Szerinte azon múlt a meccs, hogy nem rúgták be 2-1 után a helyzeteiket, akkor simán meg lett volna a győzelem. A végén azonban igazságosnak tartotta a döntetlent, mert a Pécs alaposan belehúzott a második félidőben.

Olvasta már?