Elbukhatja XXII. kerületi lakhatását a notórius törvényszegő

by gaalt994

Sorozatos szabálysértései és bűncselekményei miatt már eljárás is indult ellene.

Meghökkentő történet jutott a Huszonkettő tudomására. A sztori főszereplője egy renitens férfi, aki a törvénnyel és a hatóságokkal való sorozatos összetűzései eredményeként most akár lakhatását is elveszítheti.

Az illető priuszát akár rettegett filmes karakterek is megirigyelnék, bár ő inkább szabály- és törvényszegő tettei mennyiségével tűnik ki, mintsem azok egyenkénti komolyságával. Emberünk ugyanis nem kasszafúró, vagy maffiózó, értesüléseink szerint fő tevékenységi köre az olcsó (éppen ezért legtöbbször lenyomozhatatlan eredetű, összetételű, tehát jó eséllyel nagyon káros) dizájnerdrogok árulása és fogyasztása.

„Hősünk” ráadásul családapa, augusztusban újabb gyermeke született felségétől, akiről pedig forrásunk úgy tudja, hogy profi zsebtolvaj. A pár – főként a férfi – most odáig feszítette a húrt, hogy akár a számukra megítélt önkormányzati lakhatást is elveszíthetik.

Emberünk ugyanis legutóbbi balhéja alkalmával szemtanúk szerint rátámadt a kiérkező rendőrökre, egyikőjüket erősen arcon is ütötte, valamint lerúgta a szolgálati jármű egyik oldalsó visszapillantótükrét is. Apropó, a rendőrök jelenlétét éppen az indokolta, hogy előtte a rosszul lévő feleségéhez érkező mentősöket támadta meg – őket gázpisztollyal fenyegette.

Szerettünk volna meggyőződni arról, hogy a szerkesztőségünkhöz eljuttatott információk hitelesek-e, úgyhogy megkerestük az ügyben a BRFK-t is, ott azonban arról tájékoztattak minket, hogy jelenleg az ügyet nem kommentálhatják.

Olvasta már?