Esőbiztos lett a szakrendelő bejárata

by gaalt994

Az őszi időjárás és a szakrendelő jelentős betegforgalma miatt az önkormányzat előtetőt szereltetett fel a Káldor Adolf utcai intézményhez.

A XXII. kerületben még a legegészségesebb lakosok is jól tudják, mekkora látogatottsága van a Káldor Adolf Szakrendelőnek. A háromemeletes létesítményben számos szakrendelés zajlik nap mint nap, reggel 8 órától egészen este 8 óráig.

A traumatológiától kezdve a belgyógyászaton át a kardiológiáig rengeteg szakorvos áll rendelkezésre, emellett háziorvosi rendelések, különböző ügyeletek és rehabilitációs kezelések is zajlanak az épületben.

Ennek fényében óhatatlanul is előfordul, hogy feltorlódik a sor a betegregisztrációnál, kiváltképp a koronavírus-járvány időszakában, amikor a kezelésre váró betegek testhőmérséklet-mérésen, kézfertőtlenítésen és egy járványügyi kérdőíven is átesnek.

A gyorsan beköszöntő őszi időjárás miatt ez különösen kellemetlen lehet a rendelőt látogatók számára, így az önkormányzat kezébe vette a probléma megoldását és egy előtetőt telepített a bejárathoz.

A fedett rész kialakításánál tekintettel voltak arra, hogy a mentők részére szabadon megközelíthető maradjon a bejárat, valamint hogy a járványveszély elmúltával, szükség esetén gyorsan elbontható legyen.

(Fotó: budafokteteny.hu)

Olvasta már?