Folyamatosan bővül az önkormányzat stratégiai partneri köre

by gaalt994

A nemrég tartott évértékelő rendezvény kapcsán jelezték, hogy további cégekkel is tárgyalnak.

Hét éve működik Budafok-Tétényben a stratégiai partnerségi program, amelyet annak idején az önkormányzat indított el. Azóta oktatási intézményeken és civil szervezeteken keresztül művészeken át a klasszikus üzleti vállalkozásokig számos partner lépett be a programba. Legutóbb múlt héten számolhattunk be a partneri kör bővüléséről.

Az önkormányzat 2023-ban is megtartotta a stratégiai partnerek évindító és egyben évértékelő találkozóját. A vacsora idén a Budafok-Tétény Általános Ipartestület rendezvénytermében került megrendezésre.

Az összejövetelen Karsay Ferenc is beszédet mondott. “Nehéz két éven vagyunk túl, és nem tudtunk találkozni egymással, de nagy örömömre szolgál, hogy együtt lehetünk, nagyon sok kedves ismerős arcot látok. Hét éve indítottuk el a stratégiai partnerségi együttműködést, és azt tűztük a zászlónkra, hogy ismerjük meg egymást, önkormányzat és vállalkozók, segítsük egymást, amiben tudjuk. A legfontosabb, hogy hallgassuk és értsük meg, amit a másik mond” – mondta a polgármester.

Hozadéka lett ezeknek a rendezvényeknek, hogy egymást is megismerhetitek és nagyon sok gyümölcsöző kapcsolat jött létre, üzleti értelemben is, illetve egymás megsegítése kapcsán, Budafok-Tétényhez kapcsolódóan. (…) Az elmúlt két év egyik legnagyobb tanulságát Theodore Roosevelt fogalmazta meg: az egyetlen dolog, amitől félnünk kell, az maga a félelem – ezt igazoltátok mindannyian. Mindenkinek köszönöm az együttműködést!” – tette hozzá.

A kerületi vállalkozások fontos szerepet töltenek be Budafok-Tétény gazdasági életében, az innovációban, a foglalkoztatottság növelésében és a társadalmi felelősségvállalásban. A megkezdett közös munkát idén már 78 partnerrel folytatják, és jelenleg négy új céggel is tárgyalnak – írta közleményében az önkormányzat.

Olvasta már?