Fotópályázatot indít a Huszonkettő, a fődíj két páros wellnesshétvége

by gaalt994

Őszi fotópályázatot hirdet a huszonketto.hu. December 10-ig várjuk a képeket olvasóinktól, mesés díjakért. A fődíj két páros wellnesshétvége, félpanzióval. A téma nem évszakhoz kötött: bármiről lehet képet készíteni, amiről úgy gondolják, hogy érdemes a megörökítésre. 

A pályázaton nem csak budafok-tétényiek indulhatnak, két kategóriában lehet nevezni: az egyikben kerületi lakosok tetszőleges helyen készült képeit várjuk, míg a másik kategóriában bárki benevezhet a XXII. kerületben készített fotóval.

Osszák meg felejthetetlen és megörökített pillanataikat, képeiket velünk és egymással erről az igazán rendkívüli időszakról! December 10. napjának utolsó percéig várjuk a fotókat, indulónként legfeljebb hármat. A pályázatokat a foto@huszonketto.hu címre küldjék.

A beküldött képeket időről időre közölni fogjuk cikkeinkben. A fődíjról és a helyezésekről neves szakértőkből álló zsűri dönt. A fődíj kétszemélyes, két éjszakás wellnesshétvége, félpanziós ellátással a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben, a Fekete Borpince támogatásával pedig finom borokat is kapnak a díjazottak. A többi helyezett értékes ajándékokat kap. A díjátadó december végén lesz.

Addig is fotózzák az idei ősz legérdekesebb pillanatait! Aztán mutassák meg nekünk és egymásnak!

FRISSÍTÉS: A pályázat ideje alatt a Memento Park nagylelkű ajánlattal kereste meg szerkesztőségünket, amelynek eredményeként pályázatunk különdíjjal bővült. Ennek részleteiről itt olvashat.

Olvasta már?