Maga az étterem számolt be arról, hogy séfje óriási sikert ért el a Farsang kupán.
A Vasmacska Terasz a közösségi oldalán gratulált séfjének, Balog Martinnak, aki a Farsang kupán, Tatán a hidegkonyhai magyar bajnokságon ezüstérmet szerzett.

A díjnyertes menü a következő volt:
Hideg előétel: hízott libamájpástétom sárgabarackzselével, fekete ribizlis lilahagyma-lekvárral, savanyított zöldségekkel, búzakalász-ropogóssal.
Leves: fürjesszencia erdei gombás tojás „kocsonya”, húsos gőzölt tésztabatyuval, zöldségekkel.
Köztes fogás: budafoki fogasfilé zöldbabbal, sepiával gőzölve, kapor velouté spenótos-pórés rizottóval, pankomorzsában sült rákfarokkal.
Főétel: konfitált szarvaslábszár mousselinben, langyos vargányazselével, grill zöldségekkel, érlelt kecskesajtos puliszkával, rozmaringos pecsenyelével.
Desszert: joghurtos sajttorta, vadalma mousse, fahéjfagylalt forró tejkaramellával, almakompóttal.
Fotók: Facebook