Hidegzuhany a forró budafoki csarnokban

by szorenyi6104

Első vereségét szenvedte el hazai pályán a Budafoki KK a kosárlabda NB I/B Zöld csoprtjában. Ez azt jelenti, hogy a három győzelemig tartó bajnoki döntőben szépített a Miskolc, jelenleg 2:1 az állás a Budafok javára.

A bajnokság megnyeréséért lépett pályára a Budafoki KK kedden este a Promontor utcában. Telt ház, talán behűtött pezsgők várták a játékosokat. Az első két meccsüket ugyanis megnyerték a MEAFC ellen, a másodikat egyenesen 10 ponttal, így mindenki arra számított, hogy sétagalopp lesz a harmadik, a bajnokságot jelentő derbi.

A szüntetig nem is volt nagy gond. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, és szünetben 4 pont volt a hazaiaknak. Mindenki arra számított, hogy a Miskolcnak elmegy a kedve, jöhet a budafoki gála. Ehelyett a hazaiak abban kezdtek el versenyezni, hogy ki dobja csúnyábban mellé a labdát.

Fájdalmas volt nézni az ötlettelen, egyénieskedő és még abban is sokat hibázó játékosainkat. Többet nem is írunk, mert most arra kell gondolni, hogy a hétvégén idegenben kell behúzni a harmadik győztes meccset, és akkor megvan a feljutás.

Olvasta már?