Idén újra korcsolyázhatunk a piac előtt

by gaalt994

Még Mikulás előtt megnyitják a Szieszta Ponton a pályát, ami a karácsonyi ünnepnapokon is várja majd a korizni vágyókat.

A budafok-tétényi önkormányzat honlapján jelentette be, hogy december 4-én reggel 8 órakor kinyit a korcsolyapálya a Budafoki Szomszédok Piaca előtt, a Szieszta Ponton. A nyitónapon a Mikulás és krampuszai ajándékokkal és különböző meglepetésekkel várják majd a kilátogató gyerekeket.

A tervek szerint a jégpálya február 27-ig üzemel majd, ám az időjárás függvényében ezt a határidőt még kitolhatják. Majd’ három hónapos üzemideje alatt a pálya minden nap 8-tól 20 óráig tart nyitva, a belépőjegy ára 800 forint, további 800 forintért pedig korcsolya is kölcsönözhető. A nyitva tartás karácsony napjain sem változik.

Lesznek kedvezmények is; ennek a kerületi lakosok és a Budafok-Tétényi iskolák, óvodák tanulói örülhetnek. Előbbiek számára idén is biztosít havi egy ingyenes napot (a pontos dátumokról későbbre ígérnek tájékoztatást) az önkormányzat, míg utóbbiak oktatási időben minden nap délután 2 óráig használhatják bérmentve a pályát.

A pálya mellett a BORgiorno is állandó nyitva tartással üzemel majd, hétköznap reggel 8-tól, míg hétvégén délután 2-től várják az éhes és szomjas szájakat egyaránt este 8-ig.

Olvasta már?