Igazi piknikhangulat, gasztronómiai élmények és finom borok a Kerület Napján!

by nora.farmosi

2017-ben rendezték meg először a Kerület Napját, amely az elmúlt évek során egyre színesebb és egyre tartalmasabb rendezvénnyé nőtte ki magát. Kisvárosunk ünnepén versenyekkel, gyerek- és sportprogramokkal, borkóstolóval, koncertekkel és új helyszínnel is várják az itt élőket.

Három hétvégén át ünnepelhetnek együtt a kerületiek. Az önkormányzat egyik fontos célkitűzése, hogy minél sokszínűbbé és pezsgőbbé tegye a lakosok számára a kulturális, gasztronómiai, valamint a sportrendezvényeket. A Kerület Napján is arra törekednek, hogy minden korosztály megtalálja a számára kedvező programlehetőséget – írja a budafokteteny.hu.

A rendezvénysorozat június 3-án veszi kezdetét, amely a Kerület Napja és a Pincejárat közös eseményével indul. Igazi piknikhangulat, gasztronómiai élmények és finom borok várják az idelátogatókat. Természetesen a Pincejárat keretében nyitott pincék is várják a gasztronómiai élményt keresőket, és ezúttal is nyitva tart a Barlanglakás Emlékmúzeum.

A kulináris élvezetek után, június 10-én a sporté és a játéké lesz a főszerep.

A Kerület Napja rendezvényei június 17-én izgalmas gasztronómiai programmal folytatódnak. Főzőcsapatok versengenek a legízletesebb ételt készítő szakácsoknak járó vándorkupáért.

A Kerület Napjával azonban még messze nem érnek véget az izgalmas programok a kerületünkben! Szeptember első hétvégéjén ismét együtt koccinthatunk a Budafoki Bornapokon!

Ünnepeljük együtt idén is a kerületünk ünnepén!

További információkat, nevezési feltételeket az alábbi linken találnak: http://bornegyed.hu/a-kerulet-napja

Olvasta már?