Jeles dátum közeleg, az önkormányzat készül valamire

by gaalt994

Mindennek Ön is könnyen a részesévé válhat, akár üzenhet is a húsz évvel későbbi jövőnek!

Mához egy hónapra különleges nap virrad majd, amelyre a babonások és a számmisztika hívői egyaránt odafigyelnek majd. 2022. 02. 22. azonban nemcsak számukra lesz jeles dátum, a XXII. kerület lakói is kicsit magukénak érezhetik majd ezt a 24 órát, no meg mi, a Huszonkettő munkatársai is.

A dátum alkalmából az önkormányzat is készül valamire, ők még eggyel feljebb kapcsolnak a matematikát illetően, és pontban délután 2 óra 22 perckor lépnek akcióba. Ebben a percben ugyanis egy időkapszulát helyeznek majd a földbe Budafok-Tétény valamelyik jól ismert közterületén. Hogy pontosan hol, azügyben még vizsgálódnak a hivatal munkatársai.

Az időkapszulába apróbb tárgyak, illetve üzenetek kerülhetnek majd, amelyek kerek 20 év múlva látják majd meg újra a napvilágot, így a velük küldött üzenet ekkor jut majd el a jövő budafok-tétényi lakosaihoz.

A kezdeményhez a Huszonkettő is csatlakozott, az önkormányzat pedig lehetőséget biztosított számunkra, hogy egy csokorba gyűjtve olvasóink üzeneteit, mi is kapjunk egy „zsebet” a kapszulában. A sor most Önökön van, néhány órával kevesebb mint egy hónapig várjuk az üzeneteket a kapcsolat@huszonketto.hu címre.

A rövid szöveg bármiről szólhat, mindössze két esetben nem áll módunkban a kapszulába helyezni azokat. A trágár, obszcén, illetve oldaltól függetlenül bármilyen politikai tartalmú üzeneteket közlés nélkül figyelmen kívül hagyjuk. Minden más viszont bátran jöhet. Hajrá Budafok-Tétény!

Olvasta már?