Keresi a rendőrség a halálos balesetet okozó, majd elmenekülő férfit

by bcsenge

Körözi a rendőrség M. Pétert, aki a gyanú szerint halálos balesetet okozott és elmenekült a helyszínről.

Frissítés

2024. JANUÁR 25-ÉN A BRFK BŰNÜGYI BEVETÉSI OSZTÁLY ÉS A CÉLKÖRÖZÉSI OSZTÁLY ÉS KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI FŐOSZTÁLY EGYSÉGEI ELFOGTÁK M. PÉTERT!

“Véget ért a hajsza, a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály, a Bűnügyi Bevetési Osztály és a Célkörözési Osztály egységei Szigetszentmiklóson elfogták M. Pétert az újpesti halálos baleset helyszínéről elhajtó Mercedes vezetőjét. A részletekkel és videóval hamarosan jelentkezünk” – tudtuk meg a rendőrségtől.

Előzmény

A gyanú szerint M. Péter 2024. január 22-én 19 óra 35 perc körül Budapest IV. kerületében, a Deák Ferenc utca és a Rózsa utca kereszteződésében egy Mercedes típusú személygépkocsival több autót összetört, majd kocsiját hátrahagyva távozott a helyszínről.

A karambol során egy 45 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, 14 éves kislányát könnyű sérülésekkel vitték kórházba a mentők. Továbbá egy nő szintén megsérült az ütközésben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya kéri, hogy aki a 40 éves M. Péter tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Fotók: Facebook BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság

Olvasta már?