Lisa kutyus csak egy meleg otthonra vágyik

by nora.farmosi

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

“A hétvégén készültek ezek a képek Lisáról. Elszaladtak az évek… Lisa tekintetén is látjuk, hogy a szemei már nem csillognak úgy, mint valaha. Persze ettől függetlenül odavagyunk érte, több önkéntesünknek is szíve csücske, és csak reméljük, hogy rátalál valaki, aki hátralévő éveiben szeretné Őt társként maga mellé venni. Nincsenek nagy igényei, rövidke séták, ha van kert, egy kis kerti bóklászás is megteszi, egy puha hely a kanapé mellett, finom falatok… Legjobb lenne, ha egyke lehetne. 2020-ban került hozzánk, azóta minden telet egy kinti kennelben tölt, úgy tűnik az idei tél is felkerül a listára…” – írták a HEROSZ közösségi oldalán.

Lisa 10 éves ivartalan szuka, öreg napjaira továbbra is keresnek neki legalább ideiglenes befogadót. Lisa akit először lát, azzal is barátságos, jókedélyű, hálás típus.

Segítsenek egy megosztással!

Bővebben: +3630 3671393 vagy budapestiallatotthon@gmail.com

Olvasta már?