Már csak pár jegy maradt Rost Andrea és a Hot Jazz Band koncertjére a Klauzál Házban!

by nora.farmosi

Siessen, nehogy lemaradjon!

Alig néhány darab belépőjegy maradt Rost Andrea és a Hot Jazz Band márciusi koncertjére – írja a Klauzál Ház.

A koncerten a világjáró operaénekesnő a Hot Jazz Band közreműködésével – ezúttal sajátos jazzes hangvételben – mutatja meg fiatalságának meghatározó slágereit, musicalrészleteket, filmzenéket és a táncdalfesztiválok győztes dalait, Gershwintől Fényes Szabolcsig, Karády Katalintól Marylin Monroe-n át Marlene Dietrichig, az Óz világslágerétől a My fair ladyn át a West Side Story -ig. Természetesen az énekduettek sem maradnak el a műsorból a Hot Jazz Band frontembere, Bényei Tamás közreműködésével.

A Kossuth-díjas operaénekesnő, Rost Andrea, olyan híres koncerttermek sztárja, mint a New York-i Metropolitan, a Milanoi Scala, a bécsi Staatsoper, a párizsi Bastille Opera, a londoni, Royal Opera House és olyan művészek partnere, mint Luciano Pavarotti, Plácido Domingo, José Carreras, José Cura.

A szintén Kossuth-díjas Hot jazz Band négy külföldön nyert díja közt a világ legnagyobb versenyén is diadalmaskodott a franciaországi Saint Raphaelben, hat ízben járt az USA-ban, ahol kétszer volt a rangos Sacramento Jazz Jubelee legnépszerűbb zenekara. Az Európa 22 országát és Shanghai-t is megjárt együttes az 1920-as, ’30-as, ’40-es évek magyar slágereinek és filmzenéinek korhű megszólaltatója.

Jegyet itt vehetnek: https://klauzalhaz.jegy.hu/…/rost-andrea-es-a-hot-jazz…Csaxszólok

Olvasta már?