Megint kikapott a Budafok

by gaalt994

Ezúttal Szolnokon szenvedett vereséget Boér Gábor csapata.

Lassú iram és sok pontatlanság jellemezte az első félidőt Szolnokon, ahol a pálya talaja sem könnyítette meg a játékosok dolgát – írja a Budafoki MTE labdarúgóklubjának hivatalos honlapja a mérkőzésről szóló tudósításban. A beszámoló szerint közel sem ez volt az évszázad legszórakoztatóbb meccse, de valószínűleg még a szerdai játéknapé sem, és nemcsak a Bajnokok Ligájában rendezett találkozók miatt.

A tudósítás szerint egyik csapat sem simogatta beethoveni finomsággal a futball zongorájának billentyűit, a helyzetek jobbára pontrúgásokból és beívelésekből adódtak. Az első játékrészben a hazaiaktól Kovács Olivér, míg a mieink részéről Fótyik Dominik találta el a kapufát, gól azonban nem született 45 perc alatt.

A játék képe a második félidőre sem változott meg gyökeresen, ám itt legalább már a kapuba találtak a felek. Csalódottságunkra azonban nem a BMTE, hanem a házigazda Szolnok volt eredményes, a 81. percben Lakatos István hét méterről, ballal lőtt a hálóba.

A Budafok sorozatban harmadik alkalommal szenvedett vereséget a Merkantil Bank Ligában, ennél még eggyel aggasztóbb, hogy egyik meccsen sem lőttek gólt a fiúk. A vészharangokat viszont korai lenne kongatni, a csapat így is stabil tagja a középmezőnynek, a tabella 12. helyén áll. A következő ellenfél vasárnap az eddig veretlen Szentlőrinc gárdája lesz.

(Kiemelt kép: Budafoki MTE)

Olvasta már?