Megújult Budafok-Tétény zöld weboldala

by gaalt994

A Zöld22 változatlanul szolgál majd regisztrációs felületként, de bővült ismeretterjesztő anyagokkal, és a jövőben a a lakossági programokról is előzetesen tájékozódhatunk majd.

Budafok-Tétény önkormányzata a honlapján hívta fel a figyelmet arra, hogy megújult a kerület zöld weboldala. A zold22.hu-val már korábban is találkozhattak a budafok-tétényiek: ezelőtt főként lakossági programok, akciók idején lehetett itt elvégezni a regisztrációs folyamatot, például facsemete– vagy virágosztás esetében.

A portál most új felületet kapott, illetve tartalmilag is kibővült: a kerület zöld tudástára, zöld hírei is megjelennek rajta. Az ismeretterjesztő anyagok között lehet olvasni például a helytelen fatüzelés kockázatairól és a téli madáretetés alapszabályairól is.

A Zöld22 az új tartalmak mellett megőrzi régi funkcióját is, külön menüpontban lehet követni a lakossági akciókat, köztük az ágdarálást és a zöldzsákosztást is. Újdonság az is, hogy az Események menüpont alatt előre meg lehet nézni, hogy az egyes népszerű programok mikor várhatók az év során.

(A kiemelt kép illusztráció)

Olvasta már?