Minden generáció ott volt Halász Judit koncertjén a Klauzál Házban

by ildikarakai

A gyerekek kedvence, de minden korosztály szívesen hallgatja. A Klauzál Ház zsúfolásig megtelt nagytermében az évtizedek óta népszerű Halász Judit adott koncertet.

A színésznő nagyon népszerű a kicsik körében, de a szülők és a nagyszülők sem bánják, ha vasárnap délelőtt a Micimackót kell hallgatniuk. Az idősebb korosztály nosztalgiával emlékszik a korábbi koncertekre, vagy a színházból ismeri a művésznőt.

Természetesen most is felcsendültek a legnépszerűbb, mindenki által ismert számok, melyeket a közönség együtt énekelt Halász Judittal. A műsor előtt gyerekeket és szülőket kérdeztünk a művésznőről és számairól.

“Már sokadszor vagyunk Halász Judit-koncerten a gyerekekkel, mi is ezen nőttünk fel, és szerencsére a gyerekeink is szeretik a számokat.”

“Marci fiam kedvence a Micimackó, és alig várja, hogy hallja a számot, és lássa a színpadon is Halász Judit nagy maciját.”

“Most a papám is eljött velünk, így három generáció fogja együtt énekelni a dalokat.”

“Nem láttuk még élőben, de persze a számokat mind ismerjük – most, hogy a Klauzál Házban van a koncert, a gyerekek nagy örömére eljöttünk.”

“Van, aki szerint már unalmasak a számok, de mi ezzel nem értünk egyet. A gyerekkorunkra emlékeztet, szívesen jöttünk el újra.”

“Nálunk a Helikoffer a nagy családi kedvenc, reméljük az is hallható lesz ma.”

Olvasta már?