Mindent a rettegés ural egy vidéki városban

by bcsenge

Aki szereti a borzongást, annak október 27-28-án és 31-én Kisvárdán a helye! 3 éjszakán keresztül ugyanis a rettegésé lesz a főszerep a Cinemaqua Filmparkban, ahol Európa legnagyobb horrorfesztiválját rendezik meg.

Magyarország legrémisztőbb rendezvénye vadonatúj, minden eddiginél nagyobb helyszínen, rekordszámú programmal várja a rettegni vágyókat október végén Kisvárdán. A mintegy 40 hektáros területen 28 szektorban elevenednek meg a legismertebb horrorfilmek, életre kelnek a rettegett szörnyek és gonosztevők. 300 horrorkarakter gondoskodik a felejthetetlen élményekről, éjszaka pedig a legnagyobb nevek pörgetik a lemezeket.

Nézzük, milyen programokkal várja a látogatókat a 8. Rettegések Éjszakája!

EXTREME HORROR-SHOW – CSAK VIP-BELÉPŐVEL

Különleges attrakcióval készülnek a VIP-áldozataink számára! A cirkusz porondján olyan extrém akrobatamutatványok és veszélyes trükkök várnak, amik örökre beépülnek az emlékezetedbe! Ebben az izgalmas és hátborzongató előadásban valóságos szörnyek, démonok és kísértetek lépnek színre, és elképzelhetetlennek tartott határokat döngetnek meg.

PANKRÁTOR-SHOW

A küzdőtér sötét világában a harcosok legvadabb és legbrutálisabb mutatványaikat láthatják a látogatók, melyben minden mozdulat az őrület határán egyensúlyoz. Ez nem csak egy show – ez a pankráció különleges dimenziója, ahol az izgalom sosem lankad, és az adrenalin mindennél hatalmasabb!

Küzdelmek időpontjai: 21:30 ⎮ 22:30 ⎮ 23:30

VÁMPÍR CLUB

A vámpírok ébredése után, 23:00-kor megnyitja titkos kapuját a Club, ahol mindent az éjszaka misztikus és izgalmas hangulata ural. A halálosan veszélyes vámpírok a táncparketten cirkálnak, a színpadon pedig Magyarország legjobb dj-i pörgetik a lemezeket.

A rituálék és a megszállott éjszakai mulatságok irányítói: VASCO ⎮ YOUNGRIDER ⎮ PIERRE MADDOX

A Sötétség Oltárán fellép:

10.27., péntek

JACKWELL ⎮ BÁRÁNY ATTILA ⎮ ROBXDAN

10.28., szombat

STRONGR ⎮ WILLCOX ⎮ CHRIS LAWYER

10.31., kedd

ELEKTRA ⎮ STEPHANIE ⎮ STERBINSZKY x MYNEA

TERRORHAJÓ

A Holtak Kikötőjét dermesztő hideg és vérfagyasztó hangok uralják. Az itt álló elhagyatott hajó legénysége és utasai rejtélyes módon megváltoztak. Elkezdtek különös viselkedést mutatni, arcuk leplezhetetlen vérszomjjal volt beterítve, és rémisztő vonaglásba kezdtek. A hajó egykor pezsgő élettel teli volt, most azonban az elátkozott zombik a fedélzeten kóborolnak, keresve új áldozataikat. A fedélzetet borító jég és az átváltozottak hátborzongató jelenléte közepette a túlélőknek el kell temetniük a félelmüket, és együtt kell harcolniuk az életükért.

ZOMBIVADÁSZAT

A katonai bázis területén rettenetes látvány fogadja a bátrakat: lepusztult épületek, kihalt járművek és a vérszomjas zombikká változott katonák halálos tekintete. Csak igazi adrenalinfüggőknek ajánlott!

És sok-sok más attrakció!

A 2023-as Rettegések Éjszakája Horrorfesztiválra már elérhetőek a jegyek a rettegesekejszakaja.hu weboldalon, ahol az igazán bevállalósaknak van lehetősége részt venni VIP-rémélményben is.

A VIP-jeggyel rendelkező fesztiválózok számára exkluzív cirkuszi műsort kínálnak a szervezők. Az Extreme Adrenalin Show-ban az artisták vakmerő és életveszélyes mutatványai biztosan örökre beleégnek majd a nézők emlékezetébe.

Belépés csak 14 éven felülieknek!

Olvasta már?