Most eldől, ki lesz Budafok-Tétény Legjobb Főzőcsapata!

by dombteto

A Kerület Napján a vándorkupáért versengenek a jókedvű és fantáziadús budafok-tétényi amatőr szakácsok, mint azt fényképes beszámolónk és a nevezési lapok is mutatják.

A szabadtűzi főzőversenyen résztvevő csapatok: Esze Tamás és talpasai, A Harmadik út-22, a Svábok Budán, Tóth Bálint és barátai, Pajin Bálint-MSZP, Kertbarát kör, Különcködők, a Mi Hazánk, BarosG Sauvignon.

Milyen csodás ízeket ígérő ételek! Például a fehérboros betyárpörkölt zsemlegombóccal vagy a szarvaspörkölt lecsóval. Hogy mit takar a Panna-féle? … Nos, kiderül, ha kilátogatnak a főzőversenyre!

“Nem a Michelin-csillagokat kell megcélozni, ez egy közösségépítő esemény. Az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat, és olyan ételek készüljenek, amiket nem szégyellünk, amiket szívesen kínálnánk családunknak, barátainknak.” – mondta Schwarz András mesterszakács, a zsűri elnöke a megnyitón.

A zsűri tagjai: Dr. Simon Tamás szabadtűzi lovagrend nagymestere, Mészáros Attila lovagrendi lovag, Váraljai Géza lovagrendi lovag, Gazdik István lovagrendi lovag, a Klauzál Ház vezetője.

Az izgalmak fokozódnak, az ételek készülnek. Hamarosan jelentkezünk a további képekkel! Ne menjenek messzire, ha csak nem a Klauzál Gábor Budafok-tétényi Művelődési Központ kertjébe, ahol este ötig tart a szabadtéri főzőverseny. Még az is lehet, hogy megkóstolhatják az ételeket!

Olvasta már?