Pontokat remél Balmazújvárosban a BMTE

by dombteto

A Budafoki MTE NB II-es labdarúgócsapata a hajdú-bihari városban lép pályára. Az újabb bajnoki meccsen a Nyíregyháza lesz az ellenfél.

Erős Gábor vezetőedző a budafok1912.hu-nak nyilatkozott:

„Komoly csapattal találkozunk a hetedik fordulóban. Ezt az is igazolja, hogy még veretlenek a Merkantil Ligában. Tudatosan építkeznek, szervezetten, gólra törően futballoznak. Rendre hangsúlyozom, a vetélytársat mindig tisztelni kell, de nem azért igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni, hogy asszisztáljunk az ellenfél sikeréhez. Bízom a csapatomban, és remélem, hogy ponttal, pontokkal gazdagabban utazhatunk haza.”

Az edzésen.

Rangadó lesz ez a meccs a javából! – írják a budafok1912.hu-n.

A Merkantil Bank Ligában hat forduló után két veretlen csapat található: a Nyíregyháza és a Pécs. A nyíregyháziak stadionjának átépítése miatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei csapat ideiglenes otthonában, Balmazújvárosban lépünk pályára.

A találkozó rangadó lesz a javából, ugyanis a bajnokság második és negyedik helyezett együttese találkozik a 16 órakor kezdődő mérkőzésen. Csapatunk eddig 13 pontot szerzett, egy ponttal többet, mint vasárnapi ellenfelünk.

A vendégszurkolók a Debreceni u. 1. számnál (a tűzoltóság területe) található 3. kapunál vehetik meg a jegyüket, egy belépő ára: 1000 forint. A 14 év alattiak, illetve 65 év felettiek – igazolvány bemutatása után – ingyen mehetnek be a nézőtérre.

A nagy érdeklődéssel várt meccsről a budafok1912.hu honlapon élő szöveges közvetítést adnak, a YouTube-on pedig élőben közvetítik a rangadót.

Olvasta már?