A téli időszakban nemcsak a forralt bor kerül előtérbe – a robusztus, fűszeres vörösborok is ilyenkor esnek…
Gasztro
-
-
Idén is megrendezésre került a Magdolna Udvarban az Artér Művészeti Egyesülettel közös Mézeskalács Műhely. A programra számos…
-
Az októberi Budafoki Pincejárat keretében Várszegi Viktor tartott pincesétát a Várszegi Pincészetben. A vezetett túrán a borászat…
-
A workshopon bárki megtanulhatta, hogyan kell elkészíteni egy isteni pizzát. Az októberi Budafoki Pincejáraton a Bambino Pizzéria…
-
A 91 éves “Fodrász” Kati nénit is felköszöntötték a sváb főzőversenyen. Már a hetedik sváb főzőversenyen köszönthette…
-
Mint azt már megírtuk, a Haggenmacher Sörgyár visszatért Budafokra, és pénteken rögtön háromnapos eseménysorozattal nyitnak. Lesz Wiener Schnitzel, bajor…
-
A Haggenmacher Sörgyár visszatért Budafokra, és rögtön háromnapos eseménysorozattal nyitnak. Mutatjuk a részletes programot. 24 bajor rézfúvós.…
-
“A Törley név és Budafok neve ez alatt a 143 év alatt teljesen összeforrt” – mondta a…
-
A pezsgőgyártás hagyományai mélyen összefonódtak Budafok történetével – derült ki Perlai Zoltán alpolgármester megnyitóbeszédéből a Magdolna Udvarban.…
-
GasztroKerületi szemmel
Budafok és Tokaj összefogott a borkultúra jövőjéért a 35. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon
A 35. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál ünnepi záróakkordjaként történelmi pillanatnak lehettek tanúi a résztvevők: Budafok-Tétény és Tokaj…
