Távozhat a BMTE egyik alapembere

by gaalt994

Középpályásunkat szurkolói értesülések szerint korábbi csapata szeretné megszerezni.

A nyár közeledtével minden évben megszaporodnak az átigazolási pletykák a futballéletben, nincs ez másként szeretett hazai bajnokságainkban sem. Kerületünk csapata, a Budafoki MTE ráadásul kiesett az élvonalból, márpedig a magyar klubok közül 10-ből 9-szer az osztályt váltók a legaktívabbak a piacon. A budafoki klubvezetés ugyanakkor deklaráltan más hozzáállással közelíti meg a keret menedzselését, ám ezzel együtt is lehet mozgás a csapat háza táján.

A 2020/21-es szezon végeztével a kölcsönjátékosok – köztük például Bese, Zsóri és Skribek – értelemszerűen visszatérnek a tulajdonjogukat birtokló csapatokhoz (hacsak addig nem történik változás a helyzetükben), rajtuk kívül pedig még egy távozóról hallani, akit a pletyka szerint a vásárló félként jelentkező gárda szurkolói örömmel is fogadnának.

A korábbi diósgyőri Oláh Bálint jó szezont futott, szorgos védekezőmunkát végzett a középpályán, sőt a hibát hibára halmozó Nikolicot is helyettesítette alkalmasint a védelem tengelyében. Oláh alapember volt a Budafokban, s bevalljuk, azt sem tartottuk volna meglepőnek, ha az első osztály alsóházából jelentkeznek érte kérők, most úgy tűnik, a jövőre szintén NB II-es Diósgyőr látná szívesen.

Legalábbis így értesült a DVTK egyik szurkolói portálja, az 1910.hu, akik Facebook-oldalukon is megpendítették a transzfert.

A poszt a miskolciak egyik mai szerzeményére, a Nyíregyházáról visszatérő Hornyák Marcellre utal, ám látszik, hogy a borsodi szurkolók nem zárkóznának el néhány korábbi játékosuk érkezésétől. Mi azért reménykedünk benne, hogy Oláh jövőre is a Budafokot erősíti majd.

Olvasta már?