Tündéri cica keres S.O.S. örök otthont

by bcsenge

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

Sok felnőtt cica került be hozzánk az elmúlt héten, sajnos őt jelenleg már nem tudjuk fogadni, de hátha nem is lesz rá szükség. Kérjük, aki szívesen örökbe fogadná Piri cicát, jelentkezzen a megadott telefonszámon Brigittánál – írja a Facebook-oldalán a HEROSZ.

Piri befogadója keresett fel minket, mivel már két meglévő saját cica mellé nem tudják Pirit is befogadni, nem tudtak összeszokni a cicák hosszú hónapok alatt sem, így Pirinek keresünk egy új gazdit akinél vagy egyedüli kedvencként élhet majd, vagy cicabarát másik macska mellé is szívesen költözne, aki nem fogja üldözni, bántani őt.

Tavaly augusztusban szegődött kiválasztott ideiglenes gazdijához, Piri körülbelül 1 éves, nőstény, ivartalanított, oltott, nagyon bújós, dorombolós cica. Hűséges, hálás, élelmes – a kert területét nem igazán hagyja el. Természetesen annak örülnénk a legjobban, ha biztonságos benti cica lehetne majd Piri.

Horváth Brigitta: 06/30-814-4029

Olvasta már?