Videó: Segítségnyújtás helyett lefotózta a gödörbe esett embert, aki reggelre meghalt

by gaalt994

Különös, vagy inkább felháborító halálesetről számolt be a Rendőrség. Közleményük szerint még tavaly november 6-án egy férfi eddig ismeretlen körülmények között este nyolc óra körül fejjel előre beleesett a XXII. kerületi, Pék utca és Ady Endre utca kereszteződésénél lévő útmenti gödörbe.

Percekkel később egy fiatal férfi sétált arra, aki bár észrevette a gödörben lévő embert, ahelyett, hogy segített volna neki, lefotózta a bajba jutottat és tovább sétált. A segítségre szoruló férfit másnap reggel holtan találták meg a gödörben.

Az esetet rögzítette egy kamera, amely alapján a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a fiatal, vékony, magas férfit, aki világos nadrágot és világos felsőt, valamint hosszú, sötét kabátot viselt, vagy bármilyen információval rendelkeznek az esetről.

Bejelentéseiket a nap 24 órájában megtehetik a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve hívhatják a 112-es segélyhívó számot, de személyesen is tehetnek bejelentést bármelyik rendőrkapitányságon.

Olvasta már?