100 pont felett a Budafok Veszprémben

by szorenyi6104

18 ponttal, 101-83-ra nyert a Budafoki KK Veszprémben a feljutásért folyó párbajban. A tét az NB I/B Piros csoportja, amely praktikusan a másodosztályt jelenti.

18 ponttal nyerni idegenben jó dolog. Sőt, megnyugtatónak mondható. A kérdés csak az, hogy miért nem 30-cal győztek a mieink, amellyel 6 perccel a vége előtt vezettek. A válasz egyszerű, elkezdtek lazázni, pedig itt nem babra megy a játék. A feljutás a tét.

A párviadal ugyanis oda-vissza alapon megy, azaz számít a pontkülönbség. Az ellenfél a második félidőben megtört, fásult csapat benyomását keltette, hogy a végére minden mindegy alapon behajigálják az urasan védekező budafokiak mellől a hármasokat.

Sebaj, itthon meg kell mutatni, hogy tudnak a srácok 40 percen át koncentrálni, és akkor egy hatalmas ugrással a tavalyi NB II után újra valódi másodosztályú csapata lehet Budafoknak.

A meccs jövő kedden lesz, és bár legutóbb is ünnepelni hívtuk a közönséget, most még nagyobb szükség lesz rájuk. Egy percig sem szabad kosárlabdázóinkat lazítani hagyni, és akkor meglehet az idény előtt titkos célként kitűzött feljutás.

Olvasta már?