Igazi örömünnep lesz a Kerület Napján: mutatjuk a programokat!

by nora.farmosi

Piknikhangulat, borok, finomságok, játék és sport három hétvégén Budafok-Tétényben!

Az elmúlt években programsorozattá nőtte ki magát Budafok-Tétényben a Kerület Napja, amelyet eredetileg az első alkalommal 2017-ben rendeztek meg Záborszky Nándor, Budafok rendőrkapitányának és legendás polgármesterének születésnapja alkalmából. Kisvárosunk ünnepén idén is versenyekkel, gyerek- és sportprogramokkal, borkóstolóval, koncertekkel és új helyszínnel is várják az itt élőket. Három hétvégén át ünnepelhetünk együtt. Az önkormányzat egyik fontos célkitűzése, hogy minél sokszínűbbé és pezsgőbbé tegye a lakosok számára a kulturális, a gasztronómiai, valamint a sportrendezvényeket. A Kerület Napján is arra törekednek, hogy minden korosztály megtalálja a számára kedvező programlehetőséget – írja a budafokteteny.hu.

A rendezvénysorozat június 3-én veszi kezdetét, amely a Kerület Napja és a Budafoki Pincejárat közös eseményével indul. Igazi piknikhangulat, gasztronómiai élmények és finom borok csábítják az idelátogatókat. A Budafoki Pincejáraton nyitott pincék is várják a vendégeket, és ezúttal is nyitva tart a Barlanglakás Emlékmúzeum. A részletes programok ITT elérhetők.

A kulináris élvezetek után, június 10-én a sporté és a játéké lesz a főszerep, majd a Kerület Napja rendezvényei június 17-én ismét izgalmas gasztronómiai programmal folytatódnak: főzőcsapatok versengenek a legízletesebb ételt készítő szakácsoknak járó vándorkupáért.

A Kerület Napjával azonban még messze nem érnek véget az izgalmas programok a kerületben! Szeptember első hétvégéjén ismét együtt koccinthatunk a Budafoki Bornapokon!

Olvasta már?