A BMTE gőzerővel készül az új szezonra

by lantai.oliver

A Budafok focistái egy hétig a mátraházi edzőtáborban készültek az új idényre. Ennek keretében két mérkőzésre is sor került. Ma viszont már újra hazai pályán lép fel csapatunk. Erre a mérkőzésre a nézőket is várják.

Korábban már megírtuk, hogy a mátraházi edzőtábor keretein belül megvívott első mérkőzésünket az Eger ellen megnyertük.

Második felkészülési meccsünket az OTP Bank Liga 8. helyezettje, az Újpest ellen játszottuk. Vezetőedzőnk, Erős Gábor a Gundel-Takács Bence – Biró Márk, Lorentz Márton, Fótyik Dominik, Kalmár Olivér – Csonka András, Oláh Bálint – Merényi Ádám, Szerető Krisztofer, Kovács Dávid (C) – Horváth Olivér kezdőt küldte pályára.

Az első félidő kiegyenlített, de gól nélküli játékot hozott. A második játékrészben már érvényesült a papírforma, az Újpest két góllal legyűrte a hősiesen küzdő budafokiakat.

A BMTE beszámolója szerint a második félidőben pályára lépett még: Oroszi István, Fekete Máté, Burger Botond, Orosz Marcell, Pintér Ádám, Sós Máté, Vasvári Zoltán, Nándori Botond, Németh Márió, Vajda Cristofer.

Július 5-én, azaz ma az NB III-as Bicskével játszunk immár hazai pályán, a BMTE Stadionban.

A délután 5-kor kezdődő mérkőzésre várják a hazai drukkereket is, akik az előző szezonban szintén kitettek magukért, és szinte 12. játékosként segítették a hazai csapatot a sikerek elérésében.

Szurkoljunk együtt a helyszínen!

Fotók: huszonketto.hu

Olvasta már?