Ezt mondta a Budafok új edzője

by lantai.oliver

Igaznak bizonyult a hír, amit korábban írtunk: Mátyus János megy, Erős Gábor jön.

Az új edző pedig már nyilatkozott is a BMTE hivatalos honlapjának, amit az alábbiakban közlünk:

Nagyon pozitívak az első benyomásaim a BMTE-t illetően, ezúton is köszönöm Jakab János tiszteletbeli elnök úrnak és Filkor Attila sportigazgatónak, hogy bizalmat szavaztak nekem. Mindent megteszek azért, hogy a szakmai stábbal és a csapattal megháláljuk mindezt, és hogy minél eredményesebbek legyünk a következő szezonban.

Az előző idényben rendkívül komoly eredményeket ért el a klub, remek munkát végeztek az elődeink, akik minden tiszteletet megérdemelnek. Mi is nagy reményekkel vágunk bele a közös munkába, szeretnénk minél több sikerrel megajándékozni a lelkes budafoki közönséget. Kisvárdán a kreatív támadófocit részesítettük előnyben, és szerencsére pozitív visszajelzéseket kaptunk ezzel kapcsolatban, hasonlóra törekszünk majd a Promontor utcában is, ugyanakkor tudom, hogy az NB II-ben a kőkemény védekezés is elengedhetetlen a jó eredményekhez.”

Egyébként több egyéb változás is lesz a szakmai stábnál. Mátyus mellett Felipe Matos és Veress Balázs is elköszön a klubtól. Vezér Ádám kapusedző és Göbölyös Dávid erőnléti edző azonban továbbra is marad Budafokon, Burányi Tamás pedig másodedzőként csatlakozik a stábhoz.

Mi pedig legalább olyan sikeres idényt kívánunk a csapatnak, mint amilyen a mostani volt!

Hajrá, Budafok!

Főkép: Erős Gábor/Facebook

Olvasta már?