Mátyus: Összességében azonban egy nagyon szép szezont zártunk, amelyre jó visszaemlékezni

by lantai.oliver

Együttesünk a Merkantil Bank Liga utolsó, 38. fordulójában a Tiszakécske otthonába látogatott, az MLSZ azonban az eredetileg kiírt 17.00 óra helyett 19.45-ra tette a találkozó kezdetét.

Az első félidőben sajnos Beke fejese a kapufán csattant. A második félidőnek 0-0-val mentek neki a csapatok.

Az 53.percben kettőt is cseréltünk: Bakti Balázs és Kovács Dávid helyett Sós Máté és Németh Márió állt be. Három perccel később Beke lövését hárította Halasi. A 64. percben Németh Márió lövése ment el a kapufa mellett, miután megforgatta a védőjét. Többet volt ekkor nálunk a labda, de nem tudtunk igazi helyzetet kialakítani.

A 88. percben szinte a semmiből szerzett vezetést a hazai csapat, miután szögletből az 5 perccel korábban beállt Vólent juttatta a labdát a kapunkba. Mint utóbb kiderült, ez a hazaiak győztes találata is volt egyben, mivel ezután már nem született több gól.

Mátyus János – Fotó: huszonketto.hu

A mérkőzés után a BMTE edzője, Mátyus János a következőt mondta: “Két nagyon hasonló játékfelfogásban és stílusban futballozó csapat mérkőzött meg a mai napon. Az érződött, hogy a hazaiak számára még komoly tétje van a mérkőzésnek, hiszen az NB II-es tagságuk megőrzése volt a cél. Összességében azonban egy nagyon szép szezont zártunk, amelyre jó visszaemlékezni.”

Beke Péter szólózik – Fotó: huszonketto.hu

Ezzel mi is egyetértünk.  A kupadöntő, az odáig vezető nagy csaták, a stabil tavaszi szereplés, a Vasas elleni Beke-tripla, a szurkolók fantasztikus támogatása, az ultrák szurkolása – mind, mind felejthetetlen élmény marad.

Hajrá, Budafok!

Olvasta már?