Focirajongók figyelem: később kezdődik a BMTE utolsó meccse!

by lantai.oliver

Együttesünk a Merkantil Bank Liga utolsó, 38. fordulójában a Tiszakécske otthonába látogat, az MLSZ keddi tájékoztatása szerint azonban az eredetileg kiírt 17.00 óra helyett 19.45-kor kezdődik majd a találkozó – írja honlapján a Budafoki MTE.

A módosításra azért került sor, mert az M4 Sport csatornája a Kolorcity Kazincbarcika SC – Szentlőrinc mérkőzést tűzte műsorra, amelynek eredménye befolyásolhatja mind a kiesést, mind az osztályozón való részvételt.

Emiatt az MLSZ versenyszabályzata alapján a szövetség versenybizottsága a 38. fordulóban minden olyan összecsapást, amelyek olyan csapatok részvételével zajlanak, amelyeket érinthet a kiesés, illetve az osztályozón való részvétel, 17.00 óráról 19.45-re módosította.

Bár csapatunkat szerencsére a remek tavaszi eredményeknek köszönhetően egyik veszély sem fenyegeti, a Tiszakécske az eredmények számára kedvezőtlen alakulása esetén osztályozós helyre csúszhat, emiatt az egymás elleni találkozónk időpontját is megváltoztatták – áll a klub közleményében.

Főkép: Budafoki szurkolók a május 3-i kupadöntőn – Fotó: huszonketto.hu

Olvasta már?