A Duna-partról osztotta a horgászokat a celebvilág provokatőre

by gaalt994

VV Alekosz úgy gondolja, a horgászok elfojtott agresszióval rendelkező, dühöngő állatok, ráadásul sört isznak, ami szerinte a kretének itala. Az egykori valóságshow-győztes egyúttal párkapcsolati tanácsokkal is ellátta a pecásokat, akiknél valószínűleg tovább feszítette ezzel a húrt, pontosabban a damilt.

A rá jellemző polgárpukkasztó véleménnyel kavarta fel a magyar bulvárközélet állóvizét Nagy Alekosz, a Való Világ című valóságshow negyedik szériájának győztese. Az anyai ágon görög felmenőkkel rendelkező celeb ezúttal a horgászokba szállt bele páros lábbal a Duna-partján, a Hárosi-öbölhöz megszólalásig hasonlító szakaszon.

Alekosz korábban Facebook-oldalán szólt be a horgásztársadalomnak, ami nem is maradt válasz nélkül, az azóta már nem látható bejegyzés alatt többen veréssel is fenyegették. Emiatt meg Alekosz fenyegette meg a Magyar Országos Horgász Szövetséget azzal, hogy a hatóságokhoz fordul. Az ügy kapcsán az RTL Klub készített vele riportot, amelyben a valóságshow-hős ott folytatta korábban megkezdett hadjáratát, ahol abbahagyta.

𝗙𝗘𝗟𝗦𝗭𝗢́𝗟𝗜́𝗧𝗔́𝗦 🇭🇺😡🇭🇺 Felszólítom a MOHOSZ vezetőségét, hogy azonnali hatállyal adjon ki közleményt, amiben teljeskörűen…

Közzétette: Nagy Alekosz – 2023. január 26., csütörtök

“Elfojtott agresszióval rendelkező, dühöngő állatok, nem intelligensek” – kezdte, pontosabban folytatta Alekosz, amivel aligha fogja csillapítani a korábban éppen általa felborzolt kedélyeket. Az önjelölt párválasztási tanácsadóként is működő celeb természetesen a pecások nőkhöz fűződő viszonyát is kikezdte.

“A férjek nem viszik magukkal, elhanyagolják a feleségeiket. Amikor egyszer magukkal viszik, akkor is azt mondják, hogy maradjanak csendben, mert elriasztják a halakat. Nőkkel így nem beszélünk, a nőkhöz finomság, kedvesség, megértés kell. Tőlem ezt megkapják, míg a horgászoktól semmit nem kapnak, csak a halat, hogy csinálják meg” – érvelt.

Ezzel kapcsolatosan érdemes megjegyezni, hogy túl nagy sikerrel a korábbi VV-győztes sem járt a közelmúltban a hölgyeknél. Előbb a szintén egykori valóságshow-szereplő Béres Anett csapta az orrára az ajtót igen nagy huzattal, de egyelőre újabb célpontja, a műsorvezető Schumacher Vanda sem mutat elsöprő hajlandóságot a vele való ismerkedésre.

𝗞𝗘𝗗𝗩𝗘𝗦 𝗩𝗔𝗡𝗗𝗔. 💎❤️💎 Ez itt nem szerelmeslevél. Hallottam, hogy valakitől csokrot kaptál, és azt is, hogy reméled, nem…

Közzétette: Nagy Alekosz – 2023. február 1., szerda

Alekosz a rá jellemző – mindenki döntse el, hogy humoros, vagy csak annak szánt – stílusban válaszolt a visszautasításokra, az említett riportban pedig reagált arra is, hogy tart-e az őt kommentben megfenyegető horgászoktól.

“Én a BRFK védelmét élvezem, engem figyelnek. Pontosan ezért jött létre egy alosztály – ez nyilvános – hogy az ilyen elmebetegektől engem védjenek” – állította Nagy Alekosz, aki közben fél kézzel a sört kedvelőknek is odapirított.

“A magyar horgászat a munkásosztály, a proletárok szórakozása. Ez megmutatkozik az italfogyasztásukon: sört isznak, ugye a kretének italát” – mondta, majd rögtön meg is különböztette magát a célpontjaitól, arra hivatkozva, hogy ő hajdani horgászatai alkalmával konyakot és whiskey-t, azaz “nemes italokat” ivott.

Zárásként azzal tette fel a pontot az i-re, hogy egy tál hekk és sült krumpli felett ülve dicsérte a tányérjára kerülő állatot, mondván: “ilyen csak a tengerben van”. Reméljük, a megannyi, sokak által előszeretettel fogyasztott édesvízi halfajta nem rág be ezen a kijelentésén, bár ha igen, válasz és fenyegetés tőlük legalább biztosan nem érkezik majd.

Annyit a korrektség jegyében egyébként hozzá kell tenni, hogy saját elmondása szerint Alekosz csak “azoknak a nőknek a szavait tolmácsolja, akik csalódtak a horgászsport szerelmeseiben”.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Olvasta már?