Szepesfalvy Anna gonosz kérdéseire adott helyes válaszért egy pohár hárslevelű járt

by nora.farmosi

Deutsch Anitát, a Bornegyed művészeti vezetőjét kérdezte az alpolgármester asszony. Először a budafoki kötődésről beszélgettek, majd kérdéseket tett fel a vendégeknek is. Ezekre könnyű volt válaszolnia azoknak, akik jártak vagy hallottak már a Pincejáratról. A gonoszság csupán az időnek szólt, ugyanis csak az első jó válasz tulajdonosa kaphatott a finom nedűből.

Deutsch Anita elmondta, hogy Budafokon, pontosabban, Nagytétényben született, majd később a főváros több kerületébe került, de a szíve visszahozta Budafokra. Családjával közel 20 éve itt él. Ez a döntés végleges, mert könnyekig hatódva mesélte: Budafok olyan, mint egy hatalmas család. Egy kisváros a nagyvárosban, és olyan ékszerdoboza az országnak, melyet semmiért nem cserélne másikra.

Bár az emberek főként a színészvilágból ismerik, ő maga művelődésszervező szakon diplomázott, és nagy megtiszteltetésnek érezte a polgármester úr felkérését, hogy megszervezhesse a Bornegyed programját. Budafok mindig is az ország Bornegyedének számított, az ő célja csupán visszahozni a köztudatba, hogy Budapest Budafoka a Főváros Bornegyede.

A lenti videóban 02:15-től láthatják a beszélgetést.

Olvasta már?