A szívbajt hozták ránk a budafoki kosárlabdázók

by szorenyi6104

Megnyerte elő mérkőzését a Budafok az NB II. négyes döntőjében. A házigazda Nyíregyházát győzték le hallatlan izgalmak után. 73-68 lett a Budafoki KK-nek, de csak az utolsó fél percben dőlt el a viadal.

Minden úgy kezdődött, ahogy reméltük. A nyitó 10 percet 10 ponttal “elvitte” a Budafok, de a félidő hajrájára egyenlített a házigazda Nyíregyháza. Azt csendben tesszük hozzá, hogy azért kellett a Nyírségbe utazni, mert a helybéliek ebédet is ígértek a csapatoknak, igaz, egy iskolamenzán.

De vissza a sorsdöntő meccshez. A harmadik etapban fej-fej mellett zakatoltak a csapatok, hogy a 4-ben a szívbajt hozzák ránk a srácok. A Nyíregyháza 3 triplával 9-0-t ment és 4 perccel a vége előtt 7 ponttal vezetett. Ekkor visszatért a pályára a budafoki kezdő ötös és egy 14-2-es hajrával visszaállította a világ rendjét.

Ma az a Békéscsaba következik, akiket a Hepp Kupában hazai pályán több mint 20-szal már megvertek az idén, de a csabaiak pénteken meglehetősen magabiztosan győzték le az eredetileg nagyon veszélyesnek tartott Pécset.

Címlapkép: Huszonkettő.hu.

Olvasta már?