Bemutatkozik a Budai és Pesti Gasztroenterológiai Centrum

by szakal.laszlo

Dr. Szőnyi Mihály gasztroenterológus azzal a céllal hozta létre Budapesten két helyszínen, a XI. és XIII. kerületben a Budai és Pesti Gasztroenterológiai Centrumot, hogy egy családias hangulatú, teljes körű szolgáltatást nyújtó rendelőbe hívja a gyógyulni vágyó emésztőszervi panaszokkal élőket. A közel 50 főből álló csapat, a több év tapasztalat és a több ezer orvos-beteg találkozás megerősítés: a Budai és Pesti Gasztroenterológiai Centrumban szívvel-lélekkel dolgoznak a betegekért.  

Komplex szemlélet, szaktudás és empatikus hozzáállás: ezek az alapvető értékek, amelyek köré a Gasztroenterológiai Centrumok épültek. Az alapításkor az volt a célunk, hogy olyan rendelőt hozzunk létre, ahol igazi családias, közvetlen hangulattal, humánus hozzáállással segítjük betegeink gyógyulását.  

Kiemelten fontos számunkra, hogy betegeinknek komplex, teljes körű ellátást biztosítsunk, alapvető szemléletünk, hogy ezt szükség esetén nemcsak egy orvos szakértelme, hanem az egyedi esetre összeállított csapat (például pszichológus, sebész és dietetikus) segíti, így a diagnózis és a gyógyulás egy teljes szakértő csapat kezében van. 

Fontos számunkra, hogy a tudomány eszközeivel biztosítsuk a gyors és fájdalommentes vizsgálatot és segítsük a gyógyulást: munkánk során pácienseinknek lehetőségük van bódításban vagy altatásban végzett vizsgálatokat kérni, amelyek gyorsak, hatékonyak és kevesebb kellemetlenséggel járnak.

Szakterületeink: gasztroenterológia, gyermekgasztroenterológia, dietetika, sebészet, hepatológia, proktológia, pszichológia

NÉHÁNY ÉRV A GASZTROENTEROLÓGIAI CENTRUM MELLETT 

Megbízható szakértelem – Hálásak vagyunk, hogy a szakmai kiemelkedő orvosai (gasztroenterológusok, dietetikus, pszichológus, aneszteziológusok) dolgoznak velünk, így a szakma jelenleg elérhető legjobb tudásával szolgálhatjuk betegeinket. Csapatunk szakértelme összeadódik és hiszünk benne, hogy a betegeket a teljes körű, alapos vizsgálatokkal, komplex tanácsadással és empátiával tudjuk a legjobban segíteni. 

Otthonoság – Rendelőnkben elsődleges szempont volt a kellemes, családias hangulat megteremtése, hiszen tudjuk, hogy betegeink gyakran szoronganak a vizsgálatok előtt vagy nem érzik magukat komfortosan a hagyományos rendelői közegben.  Mi nemcsak a minőségi berendezéssel, a kellemes fényekkel és színekkel teszünk az otthonosságért, hanem munkatársaink hozzáállása és gondossága is erre fókuszálva történik.  

Gyorsaság és hatékonyság – Fontosnak tartjuk, hogy betegeink ne csak hosszas várakozás után, hanem tüneteik észlelésekor a legrövidebb időn belül jussanak el hozzánk. Mindent megteszünk, hogy a bejelentkezés gyors és egyszerű legyen, pácienseinket rövid időn belül tudjuk fogadni és a rendelőben is kiemelt figyelmet fordítunk az időpontok betartására.

Szeretettel várjuk Önöket rendelőnkben!

KAPCSOLAT – GASZTROCENTRUM BUDA

NYITVATARTÁS: HÉTFŐ – PÉNTEK: 9:00-19:00
CÍM: 1117 BUDAPEST, FEHÉRVÁRI ÚT 82. I.EMELET, 4.AJTÓ TELEFON: +36 (20) 410-1926, +36 (20) 387-6072

E-MAIL: RECEPCIO.BUDA@GASZTROCENTRUM.HU

KAPCSOLAT – GASZTROCENTRUM PEST

NYITVATARTÁS: HÉTFŐ – PÉNTEK: 9:00-19:00 CÍM: 1133 BUDAPEST, KÁRPÁT UTCA 62-64., HELIA THERMAL HOTEL
TELEFON: +36 (20) 536 4156

EMAIL: RECEPCIO.PEST@GASZTROCENTRUM.HU

(X)

Olvasta már?