Budafok-Téténybe is bekacsint a csokifagyi napja

by gaalt994

A kerület közvetlen szomszédságában lévő Auchanban is féláron ehetünk csokifagyit.

Idén első alkalommal, hagyományteremtő jelleggel kerül megrendezésre a csokifagyi napja, igazodva a nemzetközi naphoz. Évek óta ezen a napon ünneplik a csokoládé ízű fagylaltot a világ más helyein. A Szeretem a csokit blog csapata, azaz Kovács Ádám és Kovács Gergely idén a csokifagyi napjával igazodott a nemzetközi naphoz. Remélik, hogy mindenki eszik egy gombóc csokoládéfagyit, ami máig a legkedveltebb TOP 5 íz egyike.

Ezen a napon legalább ötvenszer szerez örömet a csokoládéfagyi azoknak, akik vesznek egy gombóccal, ugyanis kutatók szerint legalább ennyi alkalommal nyalunk bele egy gombóc fagyiba, mire az elfogy. Pontosan ennyi, azaz 50% kedvezményt kapnak a fagyizóktól azok, akik ezen a napon ellátogatnak a résztvevő fagyizókba.

A kezdeményezéshez nem csak cukrászdák jelentkeztek, hanem egy nagy áruházlánc is. Az Auchan több mint 10 üzlettel egyedüli multiként csatlakozott. A cukrászataikban a mai trendeknek megfelelő technológiával, cukrászok által készített minőségi alapanyagok felhasználásával készülő fagyi várja a fagyi szerelmeseit. Az áruházlánc közvetlenül Budafok-Tétény szomszédságában található kirendeltsége is részt vesz az akcióban, így a Savoya Parkban is féláron kapható a csokifagyi.

Olvasta már?