Már tart a DiningCity Étterem Hét nevű esemény, ahol az éhes gyomrok kedvezményes áron próbálhatják ki Budapest színvonalas éttermeit. Bemutatjuk, mivel készül a budafoki Promontor Kertvendéglő.
Országszerte mintegy 130 vendéglő állított össze válogatott alapanyagokra épülő, gondosan megkomponált három fogásos menüsorokat a már megszokott 3.900 forintos Top, 4.900 forintos Prémium, vagy 5.900 forintos Exkluzív árkategóriákban az Étterem Hét alkalmából. Az eseményen egyetlen XXII. kerületi étteremként a Promontor Kertvendéglő is részt vesz, akik a tőlük megszokott házias ízvilággal készülnek.
Íme néhány fogás az étterem kínálatból:

ANGUS STEAK 
BÉCSI SZELET LAPÁLY SERTÉS HOSSZÚKARAJÁBÓL PIRÍTOTT SZALONNÁS BURGONYASALÁTÁVAL, AHOGY GRINZINGBEN SZERETIK 
FETÁS PARADICSOMOS RUKKOLÁVAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL RÁNTVA, BAZSALIKOMOS RIZOTTÓVAL 
HAGYMÁS HÁTSZÍN BACONÖS FOKHAGYMÁS BURGONYÁVAL 
KRÉMEK A KAMRÁBÓL PIRITÓSSAL 
PROMONTOR BURGER ANGUS MARHÁBÓL 
PROMONTOR HÚSLEVES FAZÉKBAN, GRÍZGALUSKÁVAL, ZÖLDSÉGEKKEL ÉS MARHANYAKKAL 
RÁNTOTT SAJTVÁLOGATÁS, FŰSZERES MAJONÉZ, JÁZMINRIZS 
SOMLÓI GALUSKA
