Edzőterem csak nőknek: megnyílt a Nagytétényi úton a FitChicks!

by nora.farmosi

A kerületiek számára bizonyára sokat mond a rózsaszín béka, azaz a Pink Frog Fagyizó. A bezárásáról már korábban itt írtunk, azonban, mint sokszor az életben, ez a vég is egy új kezdetet eredményezett. A tulajdonosok, Levente és Viktória egy pillanatig sem csüggedtek, és új vizekre eveztek – így nyílt meg a FitChicks. Kollégánk bejárta az új helyszínt, és leírta, amit ott látott. Az ő beszámolóját olvashatják.

A Nagytétényi úton körülnézve kicsit zavarba jöttem, ugyanis sehol nem láttam az edzőtermet. Gyorsan felhívtam Leventét, aki egy szuterén bejárathoz navigált, de én még akkor is bizonytalan voltam, mivel az ajtó felett egy hatalmas SÖRÖZŐ felirat díszelgett. Megnyugtattak a tulajdonosok, hogy ez hamarosan megváltozik, de mivel még csak most nyitottak, nem volt idő mindent tökéletesíteni.

Ami azt illeti, nem is olyan rossz az a bejárat, hatalmas kontrasztot teremt a belső térrel, ami viszont gyönyörű. Letisztult, ízléses, válogatott anyagokból összerakott enteriőr fogadott bent. Olyan hangulatot áraszt a hely, hogy bármi is történik itt, a részese akarok lenni. Sajnos nekem erre nincs lehetőségem, hiszen a FitChicks egy kifejezetten nőknek szánt edzőterem, ahol különböző csoportos foglalkozásokon lehet részt venni, beautyrobictól a flowfittig mindenféle lehetősége van az idelátogatóknak, hogy megtalálják a tökéletes mozgásformát.

Vikivel és Leventével aztán beszélgettünk egy kicsit a fagyizóról, hiszen mindkettejüknek nagy szerelem a hely, és nem is akarják temetni a Pink Frogot. Próbálják megtalálni a megoldást, hogy a budafokiak újra élvezhessék kedvenc fagyizójukat.

 A bezárás oka nagyon egyszerű – mondta Levente.

“A jelenlegi gazdasági helyzetben a rezsiárak és az alapanyagárak drasztikus emelkedése miatt nem tudunk olyan megoldást, ami mindenki számára kielégítő lenne. Nagyon sokat számoltunk, tologattunk ide-oda, de nem jön ki” – zárta gondolatait.

A Pink Frog lelkes törzsközönsége persze nem örült a fagyizó bezárásnak, így nagyon sokan követték Vikiéket a FitChicks-be. Az biztos, hogy a kerületi fagyikörképben nagy űrt generált a Pink Frog átmeneti bezárása, de cserébe a női csoportos edzési lehetőségek palettája szélesedett.

Olvasta már?