Fergeteges bulit csapott Soltész Rezső a Klauzálban

by lantai.oliver

Bánhatják, akik nem voltak ott a Klauzál Ház szombat esti programján! Soltész Rezső és a Budafok Big Band óriási bulit csapott.

Szombat este zsúfolásig telt a nézőtér a Klauzál Házban. Már hetekkel korábban elfogyott az összes jegy, ami nem csoda, hiszen a méltán népszerű Budafok Big Band az elnyűhetetlen és sármos hangú Soltész Rezsővel lépett fel a színpadon.

A Budafok Big Band magával ragadó zenéjével indult a program. Puskás Csaba, a zenekar vezetője viccesen, s nagy örömmel jelentette be, hogy a rendszerint külföldön muzsikáló Csizmadia Dávid lead trombitás elfogadta a meleg invitálást, hogy ha már úgyis éppen Magyarországon tartózkodik, segítsen már be a zenélésbe. Az este színvonalát a Százhalombattai Liszt Ferenc Vegyeskar is emelte.

Karácsonyi hangulat lengte be a termet. Soltész Rezső a Csendes éj eléneklésével lépett a közönség elé. Az évtizedek óta népszerű énekes lazán, könnyedén mozgott a színpadon, bár bevallotta, kicsit izgul. Főleg, hogy egy ilyen fantasztikus zenekarral együtt léphet fel. Soltész Rezső rengeteg nemzetközi slágert fordított magyarra, ezekből el is énekelt párat.

A dalokat felvezető szövegek ültek, az énekművész hangja semmit nem változott évtizedek alatt, a nézők nagyszerűen érezték magukat.
A végén lejött a színpadról a nézőkhöz, s fergeteges hangulatot teremtett a Szóljon hangosan az ének! slágerrel. Az egész nézőtér együtt énekelte vele a 80-as évek kedvenc dalát.

A nézők szeretetétől az énekművész rendkívül meghatódott. A ráadásdalt követően boldog karácsonyt kívánva búcsúzott, de a közönség alig akarta elengedni: az óriási vastaps percekig zengett még.

Nézzék meg képgalériánkat!

Fotók: huszonketto.hu

Olvasta már?