Fotópályázat mesés díjakért!

by gaalt994

Idén ősszel fotópályázatot hirdet a huszonkettő.hu. December 10-ig várjuk a képeket olvasóinktól, mesés díjakért. A fődíj két páros wellnesshétvége, félpanzióval. A téma nem évszakhoz kötött: bármiről lehet képet készíteni, amiről úgy gondolják, hogy érdemes a megörökítésre.

Két kategóriában lehet nevezni: huszonkettedik kerületi lakosok képeit, illetve a huszonkettedik kerületről készült képeket várjuk. Az utóbbiban jelentkezhetnek olyanok is, akik nem a kerületben élnek.
Osszák meg felejthetetlen és megörökített pillanataikat, képeiket velünk és egymással erről az igazán rendkívüli időszakról! Mától december 10. napjának utolsó percéig várjuk a fotókat, indulónként legfeljebb hármat. A pályázatokat a foto@huszonketto.hu címre küldjék.

A képek megjelennek Facebook-oldalunkon. A fődíjról és a helyezésekről neves szakértőkből álló zsűri dönt, de Önöknek is lesz beleszólásuk a dologba: a legtöbb Facebook-szavazatot kapott fotót közönségdíjjal jutalmazzuk. A fődíj kétszemélyes, két éjszakás wellnesshétvége, félpanziós ellátással a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben, a Fekete Borpince támogatásával pedig finom borokat is kapnak a díjazottak. A többi helyezett értékes ajándékokat kap. A díjátadó december végén lesz.
Addig is fotózzák az idei ősz legérdekesebb pillanatait! Aztán mutassák meg nekünk és egymásnak.

Olvasta már?