Gyorsan beköszönt a BMTE új játékosa

by gaalt994

Németh Márió egyelőre nem tűnik rossz igazolásnak.

Csapatunk szombaton délelőtt lejátszotta második nyári edzőmérkőzését is, ellenfelünk ezúttal az NB II-es újonc Mosonmagyaróvár volt Telkiben – számolt be hivatalos honlapján a Budafoki MTE labdarúgócsapata. Ahogy korábban a Besztercebánya ellen, úgy ezúttal is 1-1-es döntetlent ért el a csapat.

Csizmadia Csaba vezetőedző Oroszi István – Kalmár Olivér, Jagodics Márk, Romic Danijel, Margitics Andor – Takács Ronald, Adorján Krisztián, Csonka András, Varga Donát – Kovács Dávid, Beke Péter felállásban küldte pályára az együttest, akik a szünetig Illés gólja nyomán hátrányba kerültek.

A tréner – ahogy az a felkészülési mérkőzéseken korántsem szokatlan – a második játékrészre egy ember híján mindenkit lecserélt. A második negyvenöt percet már Horváth András – Horváth Olivér, Fótyik Dominik, Horgosi Donát, Bíró Márk – Csonka András, Nándori Botond, Németh Márió – Greksa Bence, Tischler Patrik, Szűcs Zsolt összeállításban kezdte a gárda.

Az új összetétel eredményt is hozott, az 50. percben a csapat egyik új szerzeménye, a támadó középpályás, Németh Márió egyenlített.

“Elérte a célját a mérkőzés, szinte mindenki játszott egy félidőt és megkapta a meccsterhelést. Kissé fáradtabban mozogtunk, de a felkészülés ezen szakaszában ez érthető. Egy szervezett csapat ellen játszottunk, nehéz volt megbontani a védelmüket, de így is megvoltak a helyzeteink. Ez biztató a jövőre nézve, hiszen a bajnokságban is biztosan szembekerülünk majd hasonló stílusú riválisokkal” – értékelt a tréner, Csizmadia Csaba a meccs után.

Olvasta már?