Hét testvér maradt otthon nélkül, segítsenek nekik!

by nora.farmosi

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

Ezúttal 7 testvérre  hívjuk fel a figyelmet, akik bár nagyon különböznek, egy alomból származnak és mindegyikük szerető családot keres.

Ezúttal 7 testvérre  hívjuk fel a figyelmet, akik bár nagyon különböznek, egy alomból származnak. Némelyikük vizslára hajaz, másikuk inkább német juhászra. Ránézésre úgy gondoljuk, hogy nagyobb termetű kutyusok lesznek majd. Segítsenek nekik új otthont találni!

Megosztással tudjátok támogatni az esélyeiket a gazdikeresésben!

Aki nem tud, vagy nem akar állatot örökbe fogadni, de szívesen segítene mindennapjaik jobbá tételében a HEROSZ Budapesti Állatotthon támogatásával, az az alábbi bankszámlaszámra történő utalással tudja őket támogatni: 11707024-20151483.

A HEROSZ elérhetőségei:

+3630/ 367/1393

budapestiallatotthon@gmail.com

Olvasta már?