Karácsony Gergely ígéretet tett a Kossuth Lajos utcával kapcsolatban

by gaalt994

A főpolgármester a helyszínen kapta kézhez a főváros által végzett felújítás hibalistáját, amelyet a budafok-tétényi önkormányzat szakemberei állítottak össze.

Amint arról tegnap beszámoltunk, Karácsony Gergely hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg követőivel, hogy több budapesti kerületben is megtekintette a főváros által végzett útfelújítási munkálatok eredményeit. Budapest főpolgármestere így Budafokon is megfordult, ahol a Budapest Közút által nyáron és ősszel felújított Kossuth Lajos utcát nézte meg.

A helyszínen Karsay Ferenc polgármester megköszönte a fővárosnak, hogy elvégezték a munkálatokat, és sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy az induló költségvetéshez képest a főváros 65 millió forinttal csökkentette a felújításra szánt összeget. Karsay szerint ez a minőségen is meglátszik, ezért átadta Karácsonynak az önkormányzat által összeállított hibalistát.

A főpolgármester ígéretet tett arra, hogy a dokumentumot továbbítja az illetékes Budapest Közút munkatársainak, illetve kilátásba helyezte, hogy reményei szerint jövőre megépül a sokat emlegetett körforgalom a Tóth József utcánál. Ennek mihamarabbi elkészültében azért is bízik a kerületi önkormányzat, mert a jelenlegi kereszteződés közlekedésbiztonsági szempontból az egyik legkritikusabb Budafok-Tétényben.

(Kiemelt kép: budafokteteny.hu)

Olvasta már?