Kikapott, így kieső helyen telel a Budafok

by gaalt994

Nem sikerült véget vetni a rossz sorozatnak.

Nem a legszebb időszakát éli a Budafoki MTE labdarúgócsapata, amely legutóbb több mint két hónapja tudott győzni a másodosztályban. A rossz sorozatnak köszönhetően a gárda a kiesőjelöltek közé csúszott vissza. Ezzel együtt mégis lehetett bizakodni, hogy Csizmadia csapata sikerrel zárja az őszi szezont, hiszen a friss feljutó III. Kerület volt az ellenfél, akik ellen a nyitófordulóban 4-0-ra nyert a BMTE.

A remények azonban csúfosan szertefoszlottak, mert az óbudaiak egy gól híján telibe visszavágtak a nyári meccsért. A vezetést a 28. percben szerezték meg a vendégek Horváth Olivér révén és a szünetig ennyi is maradt az állás. Az előnyt a 62. percben Rabatin Richárd duplázta meg, a kegyelemdöfést pedig Remili Mohamed adta meg, aki a 88. percben állította be a 3-0-s végeredményt.

Újabb vereségével a Budafok a kiesőzónába csúszott vissza, 19 pontjával már csak a Tiszakécskét és a Szolnokot előzi meg. Ez a helyezés az idei legrosszabb pozíciója a csapatnak, amely a tavaszi szezont január 30-án a Csákvár ellen kezdi meg.

Olvasta már?