Komoly cég és egyben régi lakos távozik a Campona mellől

by gaalt994

A vállalat 2024-ben költözik el a kerületből.

Modern, belvárosi irodaházba költözik 2024-ben az RTL Magyarország, amely fő bázisként funkcionál majd az ország piacvezető médiavállalatának valamennyi dolgozója számára – írta meg a Media1. A WING és az RTL Services Kft. hosszú távú bérleti szerződést kötött az újjászülető Liget Center és a Liget Auditórium irodaház közel kilencezer négyzetméter alapterületű épületegyüttesére.

A vállalat hosszú távon hibrid munkavégzésre rendezkedik be, amelynek során a kollégák az irodában töltött munkanapok mellett otthonukból is dolgoznak. Az RTL Klub Magyarország egyik legismertebb és legnézettebb kereskedelmi tv-csatornája. Az „anyacsatorna” mellett ráadásul számos fiókcsatornával is rendelkezik, amelyek a legtöbb szolgáltató csomagjában megtalálhatóak.

A cég hosszú évtizedek óta székel Budatétényben, az épület bár szerényebb méretben, de ugyanúgy szerves része az itteni látképnek, mint a mellette elhelyezkedő Campona Bevásárlóközpont. Arról nincs információ, hogy ez megváltozna, hiszen a létesítmény marad, csak az RTL költözik.

Olvasta már?